A lefolyó bárhol eldugulhat, még az öltözőben is

A szokásos kedd esti edzésünk után rögtön az öltőző felé vettük az irányt. Már nagyon vártam, hogy ledobjam magamról az izzadt ruhát, és felfrissítsem magam a zuhany alatt. Sajnos elég érdekesen alakult számunkra ez a zuhanyzás, ugyanis bokáig álltunk a vízben. Gyorsan elzártuk a csapot és felfüggesztettük a tisztálkodást, azonnal szóltunk az edzőnknek, mielőtt még a zuhanytálcán is átbukik a víz.

Sajnos nagyon durván eldugult a lefolyó, ami nem csak nekünk okozott kellemetlenséget. Az utánunk következő csapat sem tudott így megfelelően zuhanyozni, de még ez a legkisebb gond. Mi lesz a sok vízzel? Mi lesz, ha máshol is visszajön a lefolyóból a víz?
Tudtuk, hogy nem várhatunk a megoldással, így közösen el is kezdtünk keresni, beírtuk a keresőbe, hogy “duguláselhárítás ár”, annak reményében, hogy kihoz majd valamit.
Végül nem az internet, hanem az egyik csapattársam oldotta meg a problémát: javasolta, hogy hívjuk a vizgazfutesszerelo24.hu kollégáit. Mesélte, hogy nála nemrég a WC dugult el, ami ugyanilyen komoly baj, ha nem kellemetlenebb esemény, és nagyon rövid idő alatt megoldották a gondot. 24 órás ügyfélszolgálatuk van, hogyha valakinek azonnali segítségre van szüksége, akkor elérhetőek legyenek. Nyilván egy csőtörés nem várhat másnap reggelig, ha épp este 8-kor kezd ömleni a víz… Vízvezeték szerelő kollégáik magasan képzettek, nem volt még olyan dugulás, melyet ne sikerült volna elhárítaniuk. Nemhiába, 30 év tapasztalata meglátszik ilyenkor. Amit kiemelt, hogy a kitünő és gyors szolgáltatás ellenére egyáltalán nem volt magas a duguláselhárítás ára, bármilyen kókler szakember elkérne ennyit, ha nem többet azért, hogy valami látszatmegoldást adjon a gondunkra.

Az edzőm gyorsan fel is hívta őket. Nagyon kedvesek voltak a telefon túlsó végén, rögtön megnyugtatták őt, hogy rövid időn belül tudják orvosolni a problémát. A fővárosban és környékén akár 1 órás kiszállást is tudnak biztosítani, ha szükséges, így nem kellett rájuk sokat várni.

Ígéretükhöz híven a megadott időn belül meg is érkeztek. Egyből tudták, hogyan lássanak neki a duguláselhárításnak. Profi eszközökkel voltak felszerelve, melyekkel gyerekjáték volt újra átjárhatóvá tenni a lefolyót.
El sem akartuk hinni, amikor szóltak, hogy már végeztek is. Micsoda? Ilyen gyorsan?! Mosolyogva mondták, hogy igen, hiszen nem volt bonyolult eset számukra a miénk. Sokkal komolyabb, nehezebben megoldható problémákhoz is gyakran hívják őket. Bár van, amiben megizzadnak, soha nem távoznak sehonnan úgy, hogy az ügyfél ne lehessen 100%-ig elégedett. Nekik is az a céljuk, hogy jó hírük legyen, értéket teremtsenek az emberek számára.

A teljes csapat elégedett volt, és közösen megköszöntük, hogy elhárították a dugulást. Innentől fogva nem volt baj a lefolyóval, és többen is elmentettük a vizgazfutesszerelo24.hu címét. Mivel nem csak duguláselhárítással, hanem komplett víz-, gáz-, és fűtésszereléssel is foglalkoznak, könnyen meglehet, hogy valakinek szüksége lesz még szakemberre közülünk.