Gyerekkori álmok felnőttkori beteljesülése

Avagy hogyan jutottam el a Motor Tire hu domainen található webshopba, és miért vagyok ott gyakrabban vendég mostanában, mint bárhol máshol?

Az egész még nagyon fiatal koromban kezdődött. Amikor nagyon szerettem a motorsportokat nézni a tv-ben, de nem volt kilátásom sem arra, hogy motort vegyek, pláne arra, hogy pályát béreljek hétvégi, hobbi-száguldozáshoz. Most, hogy végre összespóroltam egy vagány kétkerekűre és a baráti társaságommal pályát is bérelünk rendszeresen, havonta, rosszabb esetben kéthavonta egyszer, így motorgumiból is profi és strapabíró kell – ráadásul többféle. Így kerültem “Motor Tire hu” shopba.

Sosem fogom elfelejteni, ahogy gyerekkoromban, Talmácsi Gabinak drukkolva néztem a MotoGP-t és elképedtem, ahogy a motorosok annyira, de annyira bedőltek a kanyarba és onnan majdhogynem “padlót fogva” , de mindig visszajöttek és egyenesbe állították a motort. Már akkor volt egy olyan érzésem, hogy ez a fizikával és technológiával zajló kiélezett és veszélyes játék maximális precizitást, és mindenben csúcsminőséget igényel. Ezt az érzést adja vissza a Motor Tire hu (www.motortire.hu) is! És meg is felel minden említett elvárásnak. Ha az ember nem csak az utakon próbálgatja a tudását kétkeréken, akkor mindenképp a legjobb gumikra lesz szüksége. (Persze előbbi esetben is, csak akkor kevesebbszer kell gumira költeni)

Itt a legjobb a választék is, segítenek ráadásul mindenben a szakembereik a helyszínen – ha nem vagyunk rutinosak ilyen téren, vagy csak mindig a szakemberekre bíznánk, hogy hozzányúljanak a járműhöz, de nekem már a design választás is nagyon tetszik az oldalon. Egyszerűen imádom ezt a helyet az interneten! A motorom is fekete, mint a weboldal alapszínei, de tény, hogy ők a funkcionalitásbéli dolgokban a legjobbak. Nagyon sok kulcsfontosságú paraméter közül választhatjuk ki a nekünk kellő terméket, és sok-sok leírást kapunk az önképzéshez, hogy jól is tudjunk választani. Motorfajta szerint is kereshetünk például a fenti részben látható, főbb paraméterválasztón túl. Jól átlátható webshop, de én mindenképp ráhagynék egy kis időt – ha először járnék itt -, hogy átnézzem a lehetséges szempontokat és a kínálatot. Így optimalizálhatjuk jól az egyes rendeléseinket (több dolgot egyszerre, stb.).

De ha nem is “sportszinten” próbálnátok elmerülni tényleg a két kerekű száguldozás örömeiben: ne feledjétek, több kockázattal jár a közúton is haladni, így, mint autóval. Egy ilyen shopnál ne adjátok lejjebb az igényeiteket, mert nem éri meg rosszabb helyről vásárolni. Ők mindenben korrektek, tapasztaltak ilyen téren, nem is drágák, de a lényeg, hogy tőlük a legjobbat kapjátok majd, ami motorgumiban elengedhetetlen! Tulajdonképpen jelen írásomat is annak szerettem volna szentelni, hogy felhívjam a figyelmeteket rá: ha motorosok vagytok, ők a jó partnerbolt. Fontos az ilyen, mármint mások tapasztalatára támaszkodni ennyire kiélezett dolgokban, de a másik motivációm a blog témájához illően tiszta: elültetni bennetek a sport szeretetéből következő elhivatottságot. Éljétek meg azt, amit megszerettetek a sport által, akár már gyerekkorotokban!