A sportos ruhatárba is beleillik egy divatos női tunika

Négyéves voltam, mikor elkezdtem sportolni. Eleinte a kézilabdával próbálkoztam, de hamar rájöttem, hogy az nem igazán nekem való. Később váltottam az atlétikára és abban megtaláltam önmagamat. A legtöbb ember utál futni, én viszont rajongok érte, a mai napig.

Akkor hagytam abba a versenyszerű sportot, amikor végeztem az egyetemen, mert úgy éreztem, hogy munka mellett nem fog beleférni az életembe. Persze attól még a futást nem hagytam abba, attól függően, hogy mennyi időm van, heti háromszor legalább futok, de olyan is volt már, hogy a hét minden napján futottam néhány kilométert.

Mivel egész életemben sportoltam, az öltözködésem is elég sportos lett. Imádom a tornacipőket, nadrágokat, melegítőket és még sorolhatnám. Anyukám nagyon sokszor mondta nekem, hogy nem ártana végre nőiesebben is öltözködni, hiszen felnőtt vagyok már és nem gimnazista vagy egyetemista. Nos, egy ideig próbálkoztam, olyan is volt, hogy anyuval együtt mentem el vásárolni és hagytam, hogy ő válasszon ki nekem egy-egy darabot, ami szerinte megfelel a divatos és nőies kitételnek. Próbáltam mindegyikhez jó képet vágni, meg is vettük őket, de végül az összes a szekrény aljában landolt és a nagy része egyszer sem volt még rajtam.

Mindenkinek vannak olyan napjai, amikor szeretne egy fokkal csinosabban öltözködni, még nekem is. Régebben ezt az érzést elnyomtam magamban, amióta viszont felfedeztem a női tunikákat, rájöttem, hogy ezek a darabok egyszerre lehetnek egy sportos és egy nőies ruhatár darabjai is, hiszen nagyjából átmenetet képeznek a kettő között. Mivel rengeteg színben, fazonban és hosszban elérhetőek, így mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő darabot, vagy darabokat.

Azért is szeretem a tunikákat, mert kétféleképpen tudom hordani őket. Ha éppen nőiesebb szeretnék lenni, vagy éppen annak kell lennem, akkor felveszem az egyik tunikámat egy magassarkú cipővel, vagy éppen nyáron egy nőiesebb saruval. A sarukat is kifejezetten szeretem, mert kényelmesek, de cserében jól is néznek ki. A másik verzió pedig a tunikák hordására, ha aláveszek egy fekete leggingset és tornacipővel, vagy valamilyen más, edzőcipővel veszem fel. Nincs más olyan ruhadarab, amit ilyen sokféleképpen lehet kombinálni. Remek választás lehet egy ilyen darab minden nő ruhatárában.

Persze ettől függetlenül még mindig úgy érzem, hogy az igazi énem a sportos öltözködés híve, de jó érzés tudnom azt, hogy ha éppen úgy kelek fel egy napon, hogy nőiesebb ruhát szeretnék viselni, akkor mindig ott vannak a tunikáim. A párom is a sportos öltözködés híve, hiszen ő a mai napig aktívan sportol, így a napjai nagy részét az edzés tölti ki, de amikor ki kell öltözni egy-egy esemény miatt, akkor neki is van mit felvennie. Jó érzés néha olyan helyekre és eseményekre menni, ahová mindkettőnknek ki kell öltöznie, mert érdekes dolog néha a párunkat nem a megszokott öltözékében látni.