Így találtam rá életem első futócipőjére

Azt hiszem, elmondhatom magamról, hogy eddigi életem során elég sokféle sportot és mozgásformát kipróbáltam már. Az általános iskolában néptáncoltam nyolc éven keresztül, aztán elkezdtem egy rövid ideig aerobik órákra járni, majd kosaraztam egy keveset. Középiskolában kipróbáltam a kortárs-modern táncot, konditerembe jártam és a zumbával is megismerkedtem. Az otthoni videóra tornázós próbálkozásaimról nem is beszélve. Évente legalább ötször belevágok. Valahogy egyik sport sem ragadott annyira magával, hogy folytassam és komolyabban is foglalkozzak vele.

Néhány hónappal ezelőtt viszont egy hirtelen ötlettől vezérelve elhatároztam, hogy én rendszeresen el fogok járni futni. A gondolat ugyan megfogant, de hónapok teltek el, míg el is kezdtem vele foglalkozni. Mármint az elméleti részével, de a gyakorlat is hamarosan bekövetkezik. Úgy nagyjából két héttel ezelőtt vágtam bele a felkészülés azon részébe, hogy megnéztem, mikre is lesz szükségem egy jó kis futáshoz. Mivel nekem elég rossz a térdem, ezért az első és legfontosabb egy jó futócipő beszerzése volt.

Természetesen nézegettem a nagy, híres márkák kínálatát, akik híresen jók a sportcipőkben, de őszintén szólva, kicsit drágának találtam őket, különösen így, hogy a kezdőbbnél is kezdőbb vagyok. Sajnos túl sok időm nincs és nem is volt arra, hogy alaposan végigjárjam a sportszerüzleteket, márpedig elég sok van belőlük, így már majdnem elhatároztam magam, hogy akkor veszek egy szép kis pipás, vagy egy három csíkos futócipőt.

Egyik este azért megpróbáltam akciós futócipőt keresni az interneten, és így találtam rá az https://akcioleso.hu oldalára.

Ez egy olyan honlap, ahol mindenféle üzlet akciós újságai helyet kaptak, lapozgatható formában.

Nagyon praktikusan van megoldva a keresés, mert kategória szerint két pillanat alatt ki tudtam keresni több sportszerüzletnek és cipőüzletnek az újságait is. Röpke fél óra alatt sikerült is megtalálnom az egyik katalógusban egy olyan futócipőt, amit ár-érték arányban megfelelőnek tartottam.

És ha már megtaláltam az akcioleso.hu-t, akkor már a ruhás újságok között is szétnéztem, mert hát úgy gondoltam, hogy a jó futáshoz nem ártana egy jó nadrág és egy jó felső, pulóver is. Biztos voltam benne, hogy ha a futócipőmet sikerült itt ilyen gyorsan megtalálnom, akkor a többi hiányzó dologgal sem lesz ez másképp.

És igazam is lett. Meg lett a cipő, a nadrág és a pulcsi is.

Azóta egyébként aktív látogatója vagyok ennek az oldalnak, mert, mint már említettem, mindenféle üzlet akciós újságai megtalálhatóak az akcioleso.hu oldalán. Hipermarketek, élelmiszerüzletek, drogériák, elektronikai üzletek kínálatai között szemezgethetünk.

Annak pedig külön örültem, hogy kisállat és állateledeleket árusító boltoknak is megtaláltam az akciót. Nekem van két kutyám, és akiknek van háziállatuk azok tudják, hogy ez jelentős kiadással jár, főleg úgy, ha az ember a legjobb minőségű ételeket, játékokat és ápolási szereket szeretné megvenni a kis kedvencének. Erről pedig szóróanyagok nem nagyon vannak, legalábbis én nem igazán találkoztam ilyenekkel, ezért is örültem meg nagyon, amikor egy ilyen katalógust is megtaláltam a honlapon.

Lényegében amióta felfedeztem az akcioleso.hu-t, azóta bevásárlások előtt minden olyan üzlet akciós kínálatát meg tudom nézni egy helyen, ahova el kell mennem, ezzel pedig nem kevés időt spórolok meg. Arról pedig még nem is szóltam, hogy annyiféle akció és kedvezmény van mindenhol, hogy alig lehet eligazodni közöttük.

De így sokkal egyszerűbb.