Sportolás és a babakocsik, amik összehozzák az embert

Kiskorom óta sportolok. Igaz, nem vagyok versenyző, de nagyon sok időt fordítok a sportolásra és arra, hogy egészségesen éljek. Szeretek sportolni, mindig jó hatással van rám. Felspanol, vagy éppen le tudom vele vezetni vele az energiámat. Szeretek futni, röplabdázni, tornázni, jógázni, sokrétű az érdeklődési köröm. A sport által ismertem meg a férjemet, aki versenyszerűen úszott évekig. Most már nem versenyez, de ő is ugyanúgy rendszeresen sportol. Sokszor együtt sportolunk, ő legszívesebben úszni szeret, ezért én szoktam eljárni vele úszni. Kiskorom óta tudok én is úszni, viszont sosem szerettem, mert féltem a mély víztől. De ő tanított meg arra, hogy nincs mitől félnem és, ha gyakorlok és hozzászoktatom magam, akkor ez a félelem elmúlik. És így is lett.

Az évek alatt nagyon jól megtaláltuk a közös hangot, így aztán esküvő is lett a dologból, nemrég pedig megszületett a két pici kislányunk, Laura, aztán követte őt Izabella. A baba érkezése előtt, mint tudni, rengeteg dolgot el kell intézni. Ez nálunk sem volt másképpen. Át kellett variálnunk a lakásban az egyik szobát babaszobává. Aztán jöttek a bevásárlások. Babaruha és hasonlók. De ne feledkezzünk meg a babakocsiról sem, mert babakocsit találni sem piskóta.

Nekem konkrét elképzelésem volt arról, milyen babakocsit szeretnék. Ezért nehéz volt megtalálni a megfelelőt, hiszen nem nagyon hajlottam másfelé, ezért ha nem találtam meg valamelyik oldalon az elképzelésemnek megfelelőt, már lapoztam is. Aztán egyszer megtörtént a csoda, megtaláltam az azt a testvér babakocsit, ami teljes mértékben megfelelt az elvárásaimnak.

A kerekei állíthatóak, ráadásul a tolókar, amit állítani lehet, öko bőrrel van bevonva.  A mózeskosarakat két irányba lehet rögzíteni, van rajta esővédő, szúnyogháló, illetve van bevásárlókosár is az aljában. Ezen kívül rengeteg mindent tud még, nagyon jól felszerelt, minőségi babakocsiról van szó. Elmentünk aztán a boltba, hogy megnézzük a babakocsit élőben is. Merthogy a honlapon fent volt a nyitva tartás is. Élőben még jobban tetszett már mindkettőnknek, ezért azonnal megvettük és a babák születése óta ezt használjuk és nagyon jó állapotban van.

Azóta egy barátnőm is terhes lett és neki is ezt az oldalt ajánlottam, mert az ember a pénzéért nagyon minőségi és szép babakocsit kap. A családom is imádja egyébként ezt a babakocsit, mindenkinek nagyon tetszik. Nem csak a sport az, amiről két ember beszélgetni tud, és esetleg közelebb is hozza őket egymáshoz – mint a mi esetünkben -, de ott van például a babakocsi téma is. A barátnőm előtte élt egy rövid ideig egy olyan korszakot, amikor nem nagyon lehetett vele beszélni. Nem is kereste senkinek a társaságát, nem járt el sehova, eléggé besavanyodott. De a dolgok aztán megváltoztak, amikor terhes lett, sokkal felszabadultabb lett, és miközben a babavárás és a babakocsi kiválasztás volt a fő téma, jutott idő arra is, hogy a korábbi incidenst megbeszéljük. Neki pedig végre sikerült az akkori problémáit kibeszélnie magából, és azóta még nyíltabb és jobb kedvű, mint valaha volt. Úgyhogy most már nagyon sok a közös program, idáig úgy néz ki, hogy az ő babakocsijukat is közösen fogjuk kiválasztani. Ott segít az ember, ahol tud.