Edzés utáni felfrissülés

Évek óta teniszezem egy, a városunkban nagyon népszerű sportegyesületben. Mindig is az életem részét képezte a mozgás, fontosnak tartom, hogy egészségesen éljek, valamint a sport örömet is okoz, segít letisztítani az elmémet. Mivel a teniszedzéseken mindig nagyon megizzadok, egyből célba veszem az öltözők melletti fürdőszobát, ahol 5 darab zuhanyzó van elhelyezve egymás mellett. A sporttelepen több fürdőszoba is található, ezért teltház idején is kényelmesen el lehet férni a fürdőhelyiségekben.

Ezen a szép, napos délutánon is eléggé kimelegített az edzés, fogtam a törölközőmet és a tusfürdőmet, és bevonultam a fürdőbe. Kiengedtem a vizet, de nagyon hidegnek bizonyult. Egy perc állítgatás után sem akaródzott neki felmelegedni, úgyhogy rövidesen feladtam, mert nem akartam kimelegedve megfázni a hideg víz alatt. Az öltözőben megkérdeztem a társaimat, hogy nekik sikerült-e meleg vizet csiholni. Egyöntetűen nemleges válaszokat kaptam, úgyhogy jeleztem a problémát az sporttelep gondnokának, Tivadar bácsinak. Bejött szemügyre venni a problémát, és megállapította, hogy elromlott a bojler. Mivel mi otthon nemrég szintén bojlercserére szorultunk, így már jártas voltam az ügyben. Mi a villanybojler.hu oldalról rendeltünk új bojlert. Megmutattam Tivadar bácsinak a weboldalt és együtt kiválasztottunk egy Ariston FAIS 50 literes villanybojlert. A cég szerencsére vállal villanybojler cserét. Ezt a menüpontot meg is találtuk villanybojler csere címszavak alatt.

villanybojler csere

Csere igénybevételének esetén az ár tartalmazza a villanybojler házhozszállítását, a régi készülék leszerelését, valamint az új bojler felszerelését és üzembe helyezését. A gondnok nagyon örült, hogy nem kell a cseréhez szerelőt hívni, és neki sem kell a szereléssel ügyködnie. Segítettem neki az online kosárba tenni a terméket, majd bankkártyával ki is fizette azt. Pár nap múlva meg is érkezett az új bojler, a szakember kicserélte a régit a szép újra. Ezután az egyesület elszállíttatta a veszélyes hulladéknak minősülő rossz bojlert.

Amikor következő alkalommal mentem edzés után zuhanyozni, most már kitűnően be tudtam állítani a víz hőmérsékletét és kellőképpen felfrissültem a megerőltető edzés után. A kellemes meleg víz alatt nem is kellett már aggódnom, hogy megfázok.