Az igazi sportolóknak van motoros jogosítványa!

Szerintem aki megteheti, annak érdemes motorra váltani a motoros szezonban autó helyett. A motorok sokkal kevesebbet fogyasztanak, mint az autók, ráadásul nagy aktivitást követelnek, így az edzésnek is remek kiegészítője lehet a motorozás.

Akit csak az tart vissza, hogy még nincsen jogosítványa, azt csak biztatni tudom: pillanatok alatt meg lehet szerezni, ha az ember megfelelően felkészül rá. Én is nemrég szereztem meg a korlátlan papírt, így a saját bőrömön tapasztaltam, hogy bár nem kicsi kihívás, azért nem is lehetetlen küldetés.

https://motorjogositvany.com

Engem eddig a jogosítvány megszerzésétől isten igazából az anyagiak tartottak távol. A régi felszerelésem nem volt alkalmas arra, hogy hosszú távon használjam, a városi ingázáshoz még elment, de szükségem volt rá, hogy inkább valami kényelmeset és sokkal biztonságosabbat használjak.

Szerencsére találtam egy oldalt: https://motorjogositvany.com. Eredetileg motoros iskolát kerestem itt, mert a hely, ahol a régi jogsimat szereztem, már nem működött. De felfedeztem, hogy ezen az oldalon kuponok is vannak. Ha olyan autósiskolát választok, amelyiket itt is listáznak, akkor ezeknek a segítségével rengeteg olyan dolgot kaphatok meg kedvezménnyel, amire szükség van a biztonságos motorozáshoz. A kuponokat ráadásul különböző tréningekre is be lehet váltani a kedvezményt – ezek nagyon jól jönnek, ha az ember szeretne egy kis plusz rutint szerezni.

Nekem tehát ezek segítségével nagyon jól sikerült a kategóriaváltás. De biztos vagyok benne, hogy azoknak is nagyon jó szolgálatot tehet az ilyen segítség, aki csak most készül megszerezni a papírt. Én mindenkinek azt szeretném mondani, hogy próbálja meg! Annyira azért nem nehéz.