Vitorlásra szervezett legénybúcsú, ahogyan a sportolók tennék

Amikor az egyik barátom megkért, hogy segítsek neki egy legénybúcsú szervezésében, eléggé tanácstalan voltam. A szervezői képességeim nem a legjobbak, és nem is nagyon volt semmi ötletem. Aztán persze rájöttem, hogy Ő is pont ezen okok miatt kérte a segítségemet. Ahogyan nekem, neki sem volt egyetlen jó ötlete sem. Az már kezdett körvonalazódni benne, hogy esetleg a legénybúcsút valahogy összeköthetnénk a sportokkal, hiszen mindannyian imádunk sportolni.

Ez egy nagyon jó kiindulási alapnak tűnt, így ezen a vonalon indultunk el a szervezést illetően. Néztünk paintballt, falmászást, kalandparkot is. Mégis, valami ezeknél sokkal különlegesebbet, sokkal kevésbé hétköznapi sportot szerettünk volna választani. Valami olyat, ami tényleg felejthetetlenül különlegessé teszi az egész napot, és nem csak a bulira fog emlékezni.

Az egyik közösségi oldalon láttam, hogy egy ismerősöm vitorlázni volt, és erről beugrott, hogy a nősülő barátom egyszer említette is, hogy szeretne vitorlással utazni egyszer.

Azonnal neki is láttunk a szervezkedésnek, és ezen az oldalon https://balatonpro.hu/legenybucsu/ találtunk is megfelelő ajánlatot. Meglepődtem, hogy vannak olyan cégek, akiknél már eleve legénybúcsúra készített ajánlatok is vannak, de nekünk pont kapóra jött.

Nem csak vitorlást kapunk, hanem kapitányt is, akivel együtt részt vehetünk a vitorlás vezetésében, a hajózásban. A sport alapjait is elsajátíthatjuk és a baráti társaságunkból még senki nem vezetett vitorlást ezelőtt, így mindenki számára egy igazán maradandó élmény lesz a kis utazás, a legénybúcsú.

Korlátlan italfogyasztást is lehet kérni, így a kirándulás megtartja a legénybúcsú jellegét is. Éjszaka pedig várnak ránk a Balaton legjobb szórakozóhelyei, szóval a klasszikus bulizásról sem kell lemondanunk.

Ez az ajánlat tökéletesen illik hozzánk, olyan, mintha csak nekünk lenne kitalálva. Biztos, hogy mindenki élvezni fogja és garantáltan jó élményekkel fogunk hazatérni. Méltó módja annak, hogy elbúcsúztassuk a legény életet. A nősüléssel sok minden jár, szerintem egy vitorlás buli tökéletes arra, hogy megünnepeljük a frigyet előre is, és megemlékezzünk róla, mennyi mindent csináltunk, éltünk át addig a napig.