A saját cég olyan, mint egy maratonfutás

Sokszor hallunk sporthasonlatokat az üzleti világban és viszont, sokszor az üzleti életre jellemző sajátosságokkal illetik a sportokat. Akárhonnan nézzük is, a topcegalapitas.eu kapta nálam az aranyérmet.

(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér. – ilyen egyszerű. Hisz ha székhelyet kérünk, akkor ingyen van a cégalapítás. És ugyan miért ne kérnénk székhelyszolgálatást? Hisz ez a mai, modern, elfoglalt, mindig rohanó embereknek egy kiváló lehetőség. Nem kell folyton az irodában lenni, várni, hogy mikor jön a postás. Aztán nem kell a postán sem sorban állni, miután nem tudtuk átvenni a levelet. És még csak külön alkalmazottat sem kell fizetni azért, hogy átvegye, iktassa, rendezze a hivatalos leveleket. Ez a székhelyszolgálatás, amit a topcegalapitas.eu-nál is kérhetünk, ráadásul iparűzési adómentes helyen, Újlengyelben. Ez persze nem azt jelenti, hogy Újlengyelbe kell utaznunk, ha valami dolgunk van. Hisz a budapesti iroda ugyanúgy rendelkezésre áll, csodás, központi helyen, egy gyönyörű tárgyalóval.

(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN - ha székhelyet kér.

Aki cégalapításon töri a fejét, mindenképp nézzen szét a topcegalapitas.eu oldalán, mert itt nem csak a cég ajánlatával találkozunk, hanem sok-sok jó tanácsot is kapunk. Például arról, hogy milyen cégformát válasszunk vagy épp hogy milyen szempontokat vegyünk figyelembe a cég nevének kiválasztásakor. Persze az is fontos, hogy tisztában legyünk az adminisztrációs dolgokkal, hogy mi előzi meg és mi követi a cég megalapítását. Sokszor elfelejtkezünk az apróságokról, egy-egy bejelentési kötelezettségről, határidőről, aztán csodálkozunk, ha jön a felszólítás. Ez a topcegalapitas.eu segítségével elkerülhető.