Mennyibe kerül most a mellnagyobbítás?

A foci nem tartozik a legkedvencebb sportjaim közé, de még így is akad olyan időszak, amikor szívesen leülök a párommal, és szurkolok vele a kedvenc csapatáért. Ez a mostani szezon pont egy ilyen időszak volt, magam is meglepődtem, hogy milyen lelkessé váltam a focit illetően. Már-már ott tartottam, hogy kedvenc focistát is választottam majdnem magamnak. A tenisz, a pingpong, de még a billiárd is sokkal közelebb áll hozzám. Ezeken a területeken nem egy, hanem több nevet is fel tudnék sorolni, ha valaki azt kérné, hogy nevezzek meg néhány sportcsillagot.

mellnagyobbítás ára

Egyik nap eszembe jutott, hogy a sportolók többsége mellben nincs igazán eleresztve, és ekkor eszembe jutott, hogy a testépítők mennyire le szokták szálkásítani a testüket a versenyszezonban, és ilyenkor még az a kicsi mell is eltűnik a hölgyekről, így azt hiszem, nem csoda, hogyha olyan sokan mellnagyobbításra adják a fejüket. Nem csak a sportolókat érinti ez a téma, van olyan, akinek eleve genetikailag is sokkal kisebb mellei vannak, ebben az esetben is a mellnagyobbítás az, ami segíteni tud nekik.

De vajon hogyan is néz ki a mellnagyobbítás ára, mivel lehet számolni, és lehet-e egyáltalán ingyenes konzultációt kérni a plasztikai sebészektől. Rá is vetettem magamat az internetre, és így leltem rá a Kelemed Plasztika mellnagyobbításról értekező aloldalára, ahol Dr. Kelemen Ottó, PHD plasztikai sebész főorvos részletesen kifejti, hogy milyen tények és tévhitek keringenek a mellnagyobbítás árakkal kapcsolatban. Ebben a cikkben minden olyan tényezőt megemlít, ami befolyásoló hatással lehet a mellnagyobbítás árára, valamint kifejti a véleményét az ingyenes konzultációról, és a megnagyobbítással kapcsolatos akciókról.

Ami nagyon érdekes és új információ volt számomra, az, hogy szabad áras beavatkozásról van szó, ami azt jelenti, hogy nincs szabályozva az árazás. Ennek köszönhető, hogy nagy eltérés lehet az egyes plasztikák között. Személy szerint azt gondolom, hogy ha valaki ilyen beavatkozást szeretne magának, akkor a legfontosabb az, hogy milyen minőségű termékeket használ az adott plasztika. A Kelemed Plasztikában kizárólag olyan termékeket használnak, amelyek kiváló minőségűek, vagyis prémium termékekről van szó. Ezt több helyen is olvastam a weboldalon, valamint a vélemények között is kiemelték.

A plasztika.info.hu weboldalon néhány mellimplantátum ára fel van tüntetve, de ennél pontosabb árat konzultáció nélkül nem igazán lehet meghatározni, hiszen sok tényezőtől függ az, hogy milyen végösszeggel számolhat az, aki mellnagyobbítást szeretne.

A weboldalon leírtak és az elolvasott vélemények alapján azt gondolom, hogy egy olyan sebész főorvosról van szó, aki kiváló a szakmájában, és nagyon fontos számára az ügyfelek elégedettsége, valamint, hogy időtálló munkát adjon ki a kezei alól, hiszen nem véletlenül használ prémium termékeket, amik ezeket a célokat támogatják.

Ha a plasztika több területe is érdekes számodra, akkor érdemes elmerülnöd a Kelemed Plasztika blogjában, ahol sok érdekes és hasznos bejegyzés vár rád, de az egyes plasztikákról szóló aloldalakon is temérdek információ áll a rendelkezésedre, ha pedig kérdésed van bármivel kapcsolatban, elérheted a Plasztikát telefonon és e-mailen egyaránt.