Egy fém polc csak nem jelent gondot egy sportolónak

Az úgy volt, hogy akartunk csinálni egy rendes szertárat az otthoni konditermünknek, mert már nagyon untam, hogy minden csak szanaszét van hányva a padlón, ahogy belépek. Hogyan kell rendes szertárat csinálni? Hát először is, nem árt, ha van néhány polc, amire pakolni tudunk. De ne felejtsd el, hogy nagyi megunt konyhapolca nem megfelelő erre a célra, hiszen amint rátennél egy nagyobb súlyzót, gyakorlatilag szétrobbanna, és faszilánkokkal borítaná be az egész szobát, mint valami repeszgránát.

Fém polcnál lejjebb nem lehet adni. Van aki a műanyagot javasolja, de őszintén szólva én kicsit sem bízok az olyanokban. A fém polc, az bírja a terhelést, arról el tudom képzelni, hogy nem rogyik meg, amikor rádobok 3-4 medicinlabdát.

Hogyan szerezz be fém polcot?

Fém polc

Első lépés: telefont elő. Második lépés: bepötyögöd szépen, hogy rackinglog. Harmadik lépés: felmész az oldalra, és válogatsz. Tudom javasolni a könnyű polcokat. Ne engedd, hogy megzavarjon a nevük: ezek a “könnyű” polcok nagyon durva teherbírással rendelkeznek. A RackingLog egyébként igen komoly fém polc gyártóktól szerzi be a termékeit. Mint megtudtam, olaszokkal dolgoznak, azok pedig igazán komoly energiát fektetnek az ilyesmibe.

Tudom, hogy az olaszok nem olyan híresek a precizitásról, de például sokkal jobb fém polcokat készítenek még a németeknél is. Miért? Mert náluk a polcokat földrengésbiztossá kell tenni, úgyhogy elég komoly szabványoknak és minőségbiztosítási előírásoknak kell megfelelniük. Na, de vissza a szertárhoz.

Nálunk is lehet még földrengés

Vulkanikus aktivitástól nem kell félni, de aki volt már földre dobott, több százkilós súlyzó közelében, az tudja, hogy akkor is elég rendesen meg tud remegni a föld a lába alatt. A fém polcaink azonban tartanak: és nem csak ezt bírják, hanem a strapát is, aminek rendszeresen kitesszük őket. Föl a súly, le a súly, sosincs pihenés nálunk. Ráadásul, mivel salgó polcról van szó, nagyon egyszerű volt az összeszerelés, amihez nem kellett más, csak egy kalapács. Ha legközelebb polcra lesz szükségünk, akkor is a RackingLog Kft-hez fogunk majd fordulni.