Vízszerelés azonnal, 1-2 órán belül Budapesten és Pest megyében

A vizszereles.net szabályosan sportot űz a minőségi szolgáltatások nyújtásából. Épp egy kosármeccsről tartottam haza, amikor felfigyeltem egy nagy káromkodásra a lépcsőházunkban. Oda is siettem azonnal, hogy megnézzem, mi történt. Kiderült, hogy csőtörés volt az emeleten és elázott az alsó szomszéd. Szerencsére nem nálam volt, hanem egyel felettem, így nem csak az alsó szomszéd, de én is átáztam. Az átázás azonban nem olyan nagy mértékű kár, mint a bontás, amit majd a felettünk lévő fog elszenvedni, ha megtalálják a csőtörés helyét. Ez a folyamat azonban nem úgy zajlik, mint régen, mivel a szakemberek már bontási munkálatok nélkül is képesek megállapítani a csőtörés helyét. Akkor is, ha a rejtettről van szó vagy számtalan cső fut a falban – a vizszereles.net számára nincs lehetetlen. A vízszerelés azonnal megtörtént, rendkívül precízek és szakmailag korrektek voltak, méghozzá az áraik is eléggé kedvezőek.

Mivel senki sem tehet a vízvezeték hibájáról, szétdobtuk a szolgáltatás költségeit. Elvégre mi is hálásak voltunk, hogy nem folytatódott az átázás és sikerült mindent időben orvosolni. A névjegyüket megtartottam és ki is raktam a hűtőre – biztos, ami biztos. Bár remélem sose lesz rá szükségem, még egy ilyen eseménydús délutánt nem tudnék feldolgozni. Mindenesetre nagyon pozitív tapasztalat maradt meg bennem, főleg azért, mert a néni elmondása szerint 1 óra alatt kiértek hozzánk este 6 után. Ezek fényében az áraik hihetetlen kedvezők és barátságosak. Akkor is nagyon jó választást jelentenek majd Neked, ha minőségi szolgáltatást szeretnél kiváló ár-érték aránnyal.

Vízszerelés precízen és azonnal!

Miután elmentek a szerelők, mindenképpen meg szerettem volna nézni az oldalukat. Kíváncsi voltam egy vízvezeték szerelő vállalat honlapjára, ugyanis még nem volt hozzá szerencsém – vagy legalábbis tudatosan nem. Elvégre van valaki, akinek az a hobbija, hogy szerelők oldalát nézegeti a neten? Nem hiszem. Minden esetre én most rámentem pár perc erejéig a megadott linkre és szétnéztem egy picit tüzetesebben. Rámentem a menükre, próbáltam minél több információt begyűjteni a cégről.

Nagyon sok év komoly szakértelme áll a csapat mesteremberei mögött, akik nem hordják fent az orrukat. A mély szakmai alázat az, ami tényleg ilyen kiválóvá teszik őket. A végtelen ügyfélközpontúság és az a vevőszemlélet, mely szerint mindig mi vagyunk az elsők. Lehet Karácsony vagy Húsvét, esetleg hajnal 2 vagy délután 4, bármikor kijönnek hozzánk, hiszen a vészhelyzet az vészhelyzet.

Velünk is vészhelyzetnek mondható ez az eset. Bár, ha elég nagy mennyiségű víz folyik ki, akkor megmoshattam volna abban az én kis új munkavédelmi sisakomat. Bár, ha víz hiányában lakok, vannak egyszerűbb megoldások is végülis: vizszereles.net!