A sportolók is szeretnek szórakozni

A sportolói élet nem könnyű. Általánosságban elmondható, hogy szoros napirendjük van és általában mindig próbálják a legjobbat nyújtani. Ez nem lehet könnyű. Viszont amikor lehetőség adódik rá, ők is szeretnek szórakozni és elengedni magukat. Erre nem is lehetne jobb alkalmon, mint egy esküvő.

Amikor vicces esküvői programok után keresgéltem, akkor találtam rá a Selfiegép.hu csapatára. Az oldalukon nagyon hasznos információ megtalálható, így elég csak felmenni a honlapjukra és máris mindent tudsz. Amikor megnéztem, hogy mit is kínálnak egyből tudtam, hogy erre van szükségem. Hiszen nagyon jó ötlet megörökíteni minden egyes pillanatot. A selfie gépekkel pedig még egyedi, vicces képeket is lehet készíteni. Hiszen kiegészítőket is kínálnak hozzá: paróka, szemüveg, álarc. Így biztosan egyedi lesz minden fotó.

Legyen szó esküvőről, céges buliról vagy fesztiválról, a Selfiegép.hu csapatát bátran lehet keresni. Személyre szabott szolgáltatást nyújtanak, hiszen külön lehet kérni, hogy a fotó papíron rajta legyen a logó, név, dátum, milyen kerete legyen illetve az esemény megnevezése is szerepelhet rajta. Amennyiben előre jelzed, hogy ezek közül valamelyiket szeretnéd, akkor semmi akadálya nincsen. Viszont az egyszerű fehér hátteret díjmentesen biztosítják. Amennyiben színes egyedi hátteret szeretnél, akkor az is megoldható. 4-6-8 órás intervallumban lehet kibérelni a gépeket, viszont a helyszínen igény esetén ez meghosszabbítható. A nyomtatható fotók mennyisége korlátlan, így e miatt nem számolnak fel plusz költséget. A képeket kérésre egyedi méretben is lehet kérni, nem kell feltétlen ragaszkodni a megszokotthoz.

Mindezek mellett, a rendezvényen mindig jelen van egy kolléga, hogyha kérdés merül fel vagy probléma, akkor megoldja. Így nincs senki magára hagyva és egyetlen probléma sem fogja megakasztani a bulit.

A gépekkel rövid mozgóképet is lehet rögzíteni, így GIF-eket is lehet vele készíteni. A képeket egyébként digitálisan is megkapjátok, így a közösség oldalakon is megoszthatók illetve nem kell attól tartani, hogy elvesznek.

Budapesten belül díjmentesen elmennek mindenhová, a vidéke helyszínekre pedig kedvező kiszállási díjjal kimennek.

Már több, mint 300 esküvő, céges rendezvény és privát party van a hátuk mögött, így nem kell attól tartani, hogy nincs kellő tapasztalatuk. Több neves céggel is dolgoztak már együtt: IKEA, GLS, Cofidis, Decathlon, Union, OTB bank, Lukoil.

Ha a vicces esküvői programok azok, amiket keresel, akkor egy selfie gép jó választás lehet.