Debrecenbe költözöm, de sajnos nem olyan házba, mint a sportolók

Éppen költözés előtt állunk. Néha elgondolkozom rajta, vajon a híres sportolók milyen házban éltek? Vajon mindenki a luxust kereste, vagy voltak, akik az egyszerűbb kinézetre mentek? Az interneten, mint gyakorlatilag mostanában mindent, ezt is meg lehet találni. Természetesen rá is kerestem, hogy milyen lakásokban élték a mindennapjaikat a legnagyobb sportolók, az olimpikonok, a híres focisták magyar viszonylatban.

Eladó ház Debrecen
Eladó ház Debrecen

A külföldi sztár-focisták fényűzését úgysem engedhetném meg magamnak. Később pedig rá kellett jönnöm, hogy olyan házat, amilyenben a híres sportolóink éltek, Debrecenben nem fogok találni, ugyanis oda szeretnék költözni munkahely-váltás miatt.

A híres sportolók lakásai után a keresőbe az alábbit gépeltem: eladó ház Debrecen. Meglepetésemre elég sok találatot adott, és a nextapro oldalát is kidobta. Ezt az oldalt már ismertem, mivel vettem már ezen keresztül pár gyűjtői sport – relikviát. És úgy néz ki, talán házat is innen fogok venni. A helyhez beállítottam Debrecent, majd következő körben, mikor rájöttem, hogy ennyi találatot napokig nézegethetek, észrevettem, hogy még mást is be lehet állítani. A szűrőknél kiválasztottam, hogy családi házat szeretnék venni, és azt is beállítottam, hogy összesen mennyit vagyok hajlandó a házra költeni. A találatok száma így sokkal kevesebbre csökkent, de nem panaszkodhatok, mert így is nagyon sok mindent kiadott és kedvemre válogathattam köztük. Nem is csoda, ezen az oldalon rengeteg sok apróhirdetést adnak fel nap mint nap. Még azt is beállítottam, hogy csak a képes hirdetéseket adja ki, és találtam is egy csomó olyan házat, amit ha arra járok, meg fogok nézni.