Legyünk energikusak a marketingben is!

Mindig is nagyon szerettem sportolni, konkrétan rosszul éreztem magam, amikor nem fért bele az életembe valami mozgás. Teljesen egyetértek azzal az elvvel, hogy mindenkinek szüksége van valamennyi mozgásra ahhoz, hogy jól és egészségesen érezze magát a bőrében. Az egyik legnagyszerűbb dolognak tartom, amikor az edzés után úgy érzem, hogy tele vagyok energiával! Nem is olyan régen rá kellett döbbennem, hogy nem csak a sportban kell energikusnak lenni.

A keresobenelso.hu szolgáltatásaira egy barátnőm hívta fel a figyelmet. Van ugyanis egy vállalkozásom, amelyet nem régen indítottam, és úgy tűnik, hogy segítségre szorul. Nem annyira vészes a helyzet, de egy kis online marketing biztosan sokat lendítene rajta. A barátnőméknek is sokat segített a keresobenelso.hu munkája, így azonnal felkeltette az érdeklődésemet, amikor mesélt róluk. El is határoztam, hogy felkeresem a weboldalukat és informálódom arról, hogy pontosan mivel is foglalkoznak.

Hogyan fogjunk hozzá egy online marketing “hadjárathoz”?

A keresobenelso.hu weboldala egyszerűen lélegzetelállító volt. Elég sok honlapot szoktam látogatni, és meg kell, hogy mondjam nem nagyon ájuldoztam tőlük. A keresobenelso.hu oldala viszont egészen elképesztő volt. A színek harmonikusan voltak összeállítva és teljesen összhangban voltak a képekkel. Nem voltak felugráló reklámok, rossz minőségű képek vagy csúnya betűtípusok. A felépítést tekintve is nagyszerű volt, kellemes volt ránézni és könnyen megtaláltam minden szükséges információt.

Ami pedig a tartalmat illeti, nem a szokásos üres hablatyolással volt tele a keresobenelso.hu oldala. Érdekes, informatív és könnyen olvasható cikkekkel és bejegyzésekkel volt tele. Még engem is odaláncolt pedig nem nagyon érdekelt korábban az online marketing. De így rengeteg érdekességet megtudhattam a linképítésről, a keresőoptimalizálásról, a weboldal készítésről és még rengeteg hasznos dologról.

A referenciákat is alaposan elolvastam, illetve a különböző sikersztorikat is, amelyek csak tovább növelték a szimpátiámat a keresobenelso.hu felé. Ezek után mérlegeltem a megszerzett információkat és eldöntöttem, hogy belevágok a közös munkába a keresobenelso.hu-val.

Lendület és hatékonyság

Miután kitöltöttem a Keresőben Első űrlapját, izgatottan vártam, hogy hogyan fog alakulni a dolog. Nem kellett sok napot várnom, szinte azonnal kaptam is egy árajánlatot. Minden ügyfélnek személyre szabott online marketing csomagot állítanak össze, amit az egyedi igényekre alakítanak, és ez alapján készül persze az árajánlat is.

Miután átolvastam az árajánlatot, el is fogadtam mert teljesen korrektnek éreztem. Ezután következett egy interjú, ahol mindent elmeséltem a cégemről és a célokról, amiben szükségem lesz a keresobenelso.hu segítségére. A keresobenelso.hu munkatársa elmondta, hogy ez egy hosszabb folyamat lesz, el kell telnie némi időnek mire tényleges eredményeket érhetünk el. Olyan módon nyomon tudom majd követni a fejlődést, hogy ők minden hónapban küldenek majd nekem egy összefoglalót, amiben benne lesznek az adott időszakban elért eredmények.

Szükség lesz arra, hogy kulcsszó kutatást végezzenek, illetve konkurencia elemzést, továbbá a weboldalamat is meg fogják vizsgálni, hogy a SEO szempontoknak megfelel-e. Ezenkívül beszéltünk a linképítésről, a hasznos tartalom gyártásról, és még jó néhány dologról, amely hozzásegíthet, hogy egy népszerű üzletté váljon a kis vállalkozásom.

Egy hatékony online marketing csomag felélénkíti az üzletet!

Már eltelt néhány hét, hogy elkezdtem együtt dolgozni a keresobenelso.hu csapatával. Az eddigi munkájukkal maximálisan meg vagyok elégedve. A weboldalammal csodát műveltek, és nagyszerű tartalmakat gyártanak. Nem győzök ámuldozni a munkájukon, és ami a legjobb, hogy a rendszeresen érkező összefoglalók már most mutatják a növekvő látogatottságot az oldalamon. El is meséltem a barátnőmnek, hogy milyen nagyszerű tippet adott nekem. A keresobenelso.hu segítségével elindultam a siker irányába!